Despre mine

Bine ai venit!despre-mine-mihaela-murgu

Ma numesc Mihaela Murgu si sunt creatoarea acestei platforme de Aerobic Online, creata special pentru tine!

Scopul meu este sa aduc sportul si un nou stil de viata in confortul casei tale, accesand
www.mihaelamurgu.com. Am peste 18 ani de experienta in aceasta industrie si in tot acest timp am pus multa pasiune si devotament in a ajuta mii de oameni sa paseasca in aceasta calatorie, pentru a-si schimba viata! Pentru a castiga increderea si aprecierea clientilor mei, am participat la multe programe de perfectionare, devenind astfel recunoscuta la nivel international ca Instructor EFA ( European Fitness Association).

In 2012, am deschis Studioul de Aerobic Body Shape by Mihaela Murgu pe www.body-shape.ro. Clasele mele sunt remarcate in special pentru imbinarea programelor de aerobic si fitness cu elemente din balet clasic (Ballet Barre Workout). Acestea cuprind atat programe individuale de personal training, cat si in echipe, pentru persoanele care doresc sa-si atinga obiective precum: arderea caloriilor, tonifierea muschilor, imbunatatirea rezistentei fizice la efort, refacerea organismului dupa nastere sau chiar diverse boli si accidentari. Programele de Functional Training, cu greutatea propriului corp sau cu echipamente ca Bosu, Training Bars, Kettlebells, Gym Ball, combinate cu programele de Ballet Barre Workout sunt antrenamente excelente care te vor ajuta sa-ti atingi obictivele propuse! Un alt aspect important este capacitatea de a combina expertiza cu incredibilele tehnici motivationale care ii inspira pe clientii mei sa isi atinga obiectivele. Nu numai ca înteleg stiinta de a obtine o forma sanatoasa a corpului, dar sunt capabila si sa desfac barierele psihologice care limiteaza atât de mult efortul facut, pentru a ajunge la un potential deplin. Scopul meu este de a dezvolta, de a întari si de a educa vointa, curajul, initiativa si disciplina.

Iti multumesc ca ai accesat site-ul meu si abia astept sa lucrez cu tine si sa iti fiu alaturi in aceasta calatorie! Fiecare dintre noi are puterea de a se transforma pe el insusi in ceva incredibil!

Nu uita, Sportul este Sanatate! Fii intelept si alege sa fii sanatos si frumos in acelasi timp!